Motorola T191



Motorola T191
Originally uploaded by Kansir.

多謝D先生的回應,7600現在市價值千多元,但如果有「人為損壞」則要賠償機價HK$3,000大元!令我心理壓力好大,把7600拿在手上都要小心翼翼。想不用,但沒手機很不習慣。

今早想起有舊手機放在箱中,打開專放舊物的箱找找,找到這部Motorola T191。記不起是多久前的手機了,充電後可以正常操作,還是用自己的手機比用Nokia借的放心。把Nokia 7600放在櫃內,等可以取回N70時交還。

2 thoughts on “Motorola T191”

  1. 我咁講可能有d衰,不過拎番部n70之後,真係應該考慮下換過部機。

    我有幾個朋友都係用n70,咁多個之中,得我哥個部係無問題,其他朋友差唔多全部都拎過去整,最嚴重個個連張記憶卡都燒埋… …。

    按讚數

  2. 唔知點解我係手電網站討論區又唔係好見有人話N70成日壞。會唔會係唔同地方買樹機既質素有分別?定係近期返貨個一批N70有問題呢?

    按讚數

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s