iHome iH5



iHome_ih5 004
Originally uploaded by l_h2o_l.

好早時間巳經係網絡上見到iHome iH5,當時有幾位網友都有興趣,但香港沒有發售,經網站購買郵收費又太貴,所以大家都放棄了。

上星期途經中環IFC,係DG見到有iH5,我立即入去試試,室內收不到收音機訊號,Sales放iPod播歌我聽,機身細細,但音質和音量都好好,售價HK$1,200,我覺得太貴所以離去。

我諗係有香港公司做了iHome代理,今日放工係旺角行街,見到好多店子都有售。係旺電見到最平賣HK$945,同一個package,盒面有代理貼紙。

有興趣的可以去看看,之於我,要再諗清楚 . . . 🙄

1 thought on “iHome iH5”

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s