iHome iH5



iHome_ih5 004
Originally uploaded by l_h2o_l.

好早時間巳經係網絡上見到iHome iH5,當時有幾位網友都有興趣,但香港沒有發售,經網站購買郵收費又太貴,所以大家都放棄了。

上星期途經中環IFC,係DG見到有iH5,我立即入去試試,室內收不到收音機訊號,Sales放iPod播歌我聽,機身細細,但音質和音量都好好,售價HK$1,200,我覺得太貴所以離去。

我諗係有香港公司做了iHome代理,今日放工係旺角行街,見到好多店子都有售。係旺電見到最平賣HK$945,同一個package,盒面有代理貼紙。

有興趣的可以去看看,之於我,要再諗清楚 . . . 🙄

發表者:簡sir

現在好多人都會用真名,但當年我學上網時,第一樣教的就係不要把個人資料公開,所以大家都有網名。和現在社交網站的做法剛好相反。我還是習慣在網上匿名。

參與討論

1 則留言

發表留言

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d 位部落客按了讚: