香港寬頻


香港寬頻01
Originally uploaded by ajc188

多謝大家的意見,決定轉用香港寬頻,選了計畫二,因為合共支出較少。明天到網上行交取消服務表格,下個月尾安裝香港寬頻。

2 thoughts on “香港寬頻”

  1. Kan sir,

    我都唸緊好唔好轉ISP,我由56k dial-up年代已經用緊IMS,一路到broadband到宜家都仲係用緊佢,我唸都有成十年,最衰我屋企IMS最高只係得8M無18M cover,一係就要光纖入屋成$5xx一個月,希望你裝完HKBN可以分享下安裝過程同網絡質素吧

    喜歡

  2. 你和我的情況一樣,我都係一直用網上行的。但他們真是不知進取,人家速度快、價錢平,他還是愛理不理的態度。我也問過光入屋,報價要$588起。

    喜歡

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s