WD My Book Studio

最新的玩具:Western Digital My Book Studio

1TB容量,USB2.0 + Firewire 800 兩種接口,MacBook Pro的Firewire 800可以用得上,第一次做Time Machine抄128GB+資料用了一小時。其中一個賣點係用e-ink電子墨水的顯示,就算關機後仍會有顯示,可以得知硬碟還有多少容量。

有一點奇怪的事,在硬碟中有一隻Virtual CD,就算把硬碟格式化後它仍然存在。雖然無問題,不過每次連接硬碟時都多了一隻光碟感到怪怪的。好多用戶投訴,WD在處理中,遲些會有Firmware更新,可以關閉這個功能。

A small portion of drive space on your new My Passport or My Book hard drive has been used to create a Virtual CD (VCD). The VCD contains the WD SmartWare installation software, the encryption and password protection application, User Manuals, and other resource files. The VCD looks like an actual CD volume and appears on the screen each time you connect your WD drive to the computer.

1 thought on “WD My Book Studio”

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s