分類
Gadget

Lingo iJoy Plus

Pocket DAB+ / FM radio, USB rechargeable battery. My new toy 🙂

和舊的 DBC DH-2 係同一間公司的產品,這是新型號,畫面靚咗,仲可以充電,使用時間更長。

Old & new Lingo DAB+/FM pocket radio

Old one use 2 x AAA battery, new old use internal charging battery. The new old is thinner.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.