Netflix

以前曾經睇過 Netflix 一段時間,最近又再睇番,首先睇咗 《House of Cards》第五季,因為前四季都有睇,所以繼續追落去。不過和其他美劇一樣都係虎頭蛇尾,個故仔越講越吾好睇,只係追開就繼續追,睇吓第六季仲有冇耐性睇落去。

之後睇咗新戲 《The Crown》,講香港的前「事頭婆」英女王。係英國做女王都吾係咁好玩,有一大班人阻頭阻勢。第一季還可以,年尾會有第二季。對英國皇室有興趣,可以順便係 Netflix 內找到一套英國皇室紀錄片。

 

由簡sir

現在好多人都會用真名,但當年我學上網時,第一樣教的就系不要把個人資料公開,所以大家都有網名。和現在社交網站的做法剛好相反。我還是習慣在網上匿名。

留下评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

您正在使用您的 WordPress.com 账号评论。 注销 /  更改 )

Google photo

您正在使用您的 Google 账号评论。 注销 /  更改 )

Twitter picture

您正在使用您的 Twitter 账号评论。 注销 /  更改 )

Facebook photo

您正在使用您的 Facebook 账号评论。 注销 /  更改 )

Connecting to %s

这个站点使用 Akismet 来减少垃圾评论。了解你的评论数据如何被处理

%d 博主赞过: